Politie Hoorn maakt bijzondere kerstboom voor patiënten ziekenhuis

Politie Hoorn maakt bijzondere kerstboom voor patiënten ziekenhuis
- videostill

HOORN - De politie Hoorn heeft patiënten van het Westfriesgasthuis in Hoorn op de ochtend van Eerste Kerstdag verrast. Met politieauto’s werd vlak voor het ziekenhuis een bijzondere kerstboom gemaakt.

HOORN – De politie Hoorn heeft patiënten van het Westfriesgasthuis in Hoorn op de ochtend van Eerste Kerstdag verrast. Met politieauto’s werd vlak voor het ziekenhuis een bijzondere kerstboom gemaakt.

Met de zwaailichten die als lampjes fungeerden, ademde de creatie van de politieagenten een ware kerstsfeer. Aanvankelijk werd de ’kerstboom’ aan de voorkant van het ziekenhuis opgetuigd waar patiënten konden genieten van de creatieve dienders. Later werd de boom verplaatst naar een plek waar ook de vijf kinderen die op de kinderafdeling van het ziekenhuis verblijven, deze goed konden zien.

Van de actie is een video gemaakt die de politie heeft gedeeld op hun facebookpagina.

De politie bedacht de bijzondere actie toen het zeer rustig was qua meldingen. ’Wij willen op deze bijzondere dag wat extra’s betekenen voor mensen. Wij dachten direct aan de kinderen en volwassenen die deze kerst door moeten brengen in het ziekenhuis’, zei een agent in het bericht van de politie Hoorn.

Klik hier voor de video.